Workshop Zen en bewegen

WORfoto 1.htmKSHOP MARTIAL ARTS  AND CHI

Train je geest en lichaam met martial arts

Martial Arts en Chi toegepast als zelfverdedingsmethode waarbij met minimale inspanning, groot effect geboekt kan worden. Door de oefeningen kan je fysieke en pshychische balans creëren.

Afgelopen seizoen hebben we in TCO Jeroen de Vries, huiarts in Aalsmeer Oost op bezoek gehad, die een demonstratie gaf van o.a. Martial Arts en Chi technieken. We hebben er zo van genoten dat we graag nog een workshop met hem willen geven en dit keer in de mooie ruimte van YogAletta. Wat is Martial Arts? Het is een combinatie van Tai Chi, Kong Fu en nog wat oosterse zelfverdedigings technieken. Maar het is meer dan dat. Je zou zelfs yoga (doen door niet te doen), Zen (vorm is leegte, en leegte is vorm) en Mindfulness (van moeten naar ont-moeten) hierin  kunnen herkennen.  Zoals Jeroen dit met zijn jarenlange ervaring en zeer grote enthousiasme demonstreert, is zeer inspirerend.

Ook als voedsel voor onze psyche kan deze techniek zeer waardevol zijn. Je kan Letterlijk steviger in je schoenen komen te staan.

De worshop zal bestaan uit een praktisch en theoretisch deel en duurt ongeveer 2 uur.

Aanmelden kan via email info@tco-aalsmeer.nl of info@yogaletta.nl

Datum: 27 nov. 2015  Tijd: 19.30 – 22.00 uurfoto 2

Locatie: YogAletta @ the Beach, Oosteinderweg 147a Aalsmeer Oost

Kosten: vrijwillige bijdrage  voor kosten van studio YogAletta