Coaching

Coaching is bedoeld voor mensen die signaleren dat ze dreigen vast te lopen in hun huidige situatie op het gebied van werk, partnerrelatie, persoonlijke ontwikkeling en/of zingeving. Marianne Buskermolen stelt als coach samen met u de knelpunten vast en gaat vervolgens met u op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Bij coaching komt een ontwikkelingsproces op gang, waardoor je anders met belemmeringen omgaat. Coaching is niet vrijblijvend, maar vraagt om inzet en een open houding.

Vergoeding: Sommige zorgverzekeraars vergoeden een deel van de individuele coaching of groepstraining omdat Marianne is aangesloten bij de SRBAG en de VIV. Vergoeding komt dan uit het ‘alternatieve potje’.

tarief coachingsgesprekken 45min = 60 euro

Bedrijven kunnen het TCO inschakelen voor de In Company training Vitaliteit en Communicatie.

Download folder coaching TCO Aalsmeer

Aanmelden: na telefonisch overleg kunt u zich via het aanmeldingsformulier coaching TCO Aalsmeer op deze site voor coaching officieel opgeven. Tel.nr. 0297-324757.

KvK   :34342607

AGB  :90-43678

Lidmaatschap: VIV en RBCZ

Download de  TCO Aalsmeer algemene folder Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief, als je automatisch op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws en actualiteiten in ons centrum. Zie ook onze facebookpagina: www.facebook.com/tco-aalsmeer