Training

GROEPSTRAININGEN in TCO AALSMEER: MINDFULNESS / VITALITEITSTRAINING / CESAEROBICS / RELAXERCISE

Het TCO heeft een aantal groepstrainingen ontwikkeld voor mensen die klachten of een terugval van klachten willen voorkomen en voor mensen die willen investeren in hun gezondheid/ welzijn. De kracht van groepstrainingen is dat thema’s herkenbaar zijn en cliënten van en met elkaar kunnen leren.

Cesaerobics en Relaxercise  is bestemd voor mensen met fysieke klachten. Er worden houdings- en bewegingsoefeningen gedaan op muziek. Het is gebaseerd op de principes van Cesartherapie.

De traditionele 8-weekse training Mindfulness / stressreductie voor mensen met stress gerelateerde klachten en stemmingswisselingen. De gehanteerde methoden leveren meer innerlijke rust op, verbeteren de communicatie en vergroten uw zelfvertrouwen.

LevensKunst / vitaliteitstraining op basis van NLP en Systemisch werk (familie opstellingen) is bestemd voor mensen die van overleven naar leven willen, die verborgen belemmeringen vanuit het familiesysteem zichtbaar willen maken, die los willen komen uit oude, ongewenste patronen en die in vrijheid hun eigen pad willen gaan.

 

Vergoeding: sommige werkgevers vergoeden de groepstrainingen ‘Mindfulness’ en ‘LevensKunst’. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een deel van deze trainingen omdat Marianne is aangesloten bij de SRBAG en de VIV. Vergoeding komt dan uit het ‘alternatieve potje’.

Aanmelden: na telefonisch overleg kunt u zich via het aanmeldingsformulier trainingen TCO Aalsmeer op deze site voor de groepstrainingen officieel opgeven. Tel.nr. 0297-324745.

Download de  TCO Aalsmeer algemene folder Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief, als je automatisch op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws en actualiteiten in ons centrum. Zie ook onze facebookpagina: www.facebook.com/tco-aalsmeer