Mindfulness in-company training

Iedereen heeft de leiding over zijn geest en daarom over zijn resultaten

Mindful personeel in een mindful bedrijf

Mindfulnesstraining is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk te leren omgaan. Het opent de weg naar meer focus en opmerkzaamheid in het werk. Ons in-company aanbod is gebaseerd op de traditonele mindfulnesstraining. Dit is een training waarbij er wekelijkse bijeenkomsten zijn met oefeningen voor thuis. In onze
werkwijze is er aandacht voor theorie en praktijk. We oefenen veel en besteden speciaal aandacht aan hoe mindfulness op het werk geïntegreerd kan worden.Door beoefening van mindfulness werk je met meer aandacht en concentratie. Je krijgt meer inzicht in het effect die gedachten hebben op je emoties en je handelen. Dit veranderende perspectief creëert meer rust en ruimte; je leert anders omgaan met je energie waardoor je minder vatbaar bent voor stress. Door mindfulness leef en werk je met meer bewustzijn – hierdoor ben je ook in staat effectiever en efficiënter te werken.

Met mindfulness krijg je meer grip op je werk !

Evidence basedMindfulnesstraining voor bedrijven in Aalsmeer
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat medewerkers die mindfulness beoefenen:
  • efficiënter en effectiever werken
  • minder stress ervaren en flexibeler zijn
  • een lager ziekteverzuim hebben
  • zich beter kunnen concentreren
  • meer inzicht in eigen patronen hebben
  • aandachtiger zijn, meer focus hebben en creatiever zijn
  • gemakkelijker communiceren en samenwerken

Gezonde, bewuste medewerkers zorgen voor een gezond, bewust bedrijf !
Met mindfulness probeer je je automatische manier van reageren te veranderen. Het heeft tijd nodig om deze gewoonten te doorbreken. Mindfulness is immers een vaardigheid en net als elke vaardigheid is het rendement afhankelijk van de energie die je er in stopt. Door regelmatig te oefenen creëer je steeds meer bewustzijn. De training passen we in overleg aan:  de trainingsduur, de intensiteit van de oefeningen en de tijdstippen, zodat het het best integreert in de situatie van uw bedrijf.

TCO biedt deze in-comapny training aan, in samenwerking met gecertificeerde trainers

Naast de groepstraining in-company, bieden wij ook de mogelijkheid voor werknemers om zich aan te melden bij een van de lopende groepen in TCO. Workshops behoren tevens tot de mogelijkheden.

De complete in-company training van 7 bijeenkomsten is inclusief:

  • Intake vooraf:  Er wordt door de medewerker vooraf een intakeformulier ingevuld. Indien wij dat zinvol vinden, zullen we de medewerker uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.
  • Syllabus en USB stick met ingesproken oefeningen voor thuis.

Kosten complete training: € 445 pp (excl btw) bij een groepsgrootte van 8 tot 12 personen. Bij groepen tussen de 6 en 8 personen € 495 pp (excl btw).

Workshops:

2 uur durende workshop ter kennismaking met Mindfulness of een weekend workshops

De kennismakingsworkshop bestaat uit een presentatie, een korte film en enkele praktische oefeningen. Deelnemers krijgen een goed inzicht in wat een mindfulnesstraining inhoudt en hoe men het geleerde vanuit zo’n training toe kan passen in het dagelijks leven en op de werkvloer.
Kosten workshop 2 uur: € 90 (excl. btw) Kosten weekend training in TCO  € 350 (excl btw).