Mindfulness vakantie in Nepal 2017

door Joke van der Zwaan van Nepal Benefiet Aalsmeer en SVSI (Sapana Village Social Impact)

Een van de evenementen die ik heb georganiseerd om Nepal te ondersteunen bij de wederopbouw na die vreselijke aardbeving vorig jaar, neemt al echt vorm aan en zal een van mijn dromen tevens waarmaken. na de succesvolle week in 2016 zal er in 2107 nog een week georganiseerd worden in Nepal. Mijn vakantie in oktober a.s. zal ik dus wederom besteden aan het aanbieden van een mindfulness 5-daagse in Nepal op een prachtige plek bij Sapana Village Lodge in Chitwan. Een deel van wat dit opbrengt, zal dit keer voornamelijk besteed worden aan watervoorziening in verschillende dorpjes in Chepang Hils

DUS: wilde je altijd al eens naar dit prachtige land EN wil je dit op een speciale, relaxte en bewuste manier beleven? Schrijf je dan in! Natuurlijk kan je dan ook alle projecten die Nepal Benefiet Aalsmeer de afgelopen jaren, samen met Aalsmeerse muzikanten en veel Aalsmeerse mensen en sponsors ondersteund heeft, gaan bekijken.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Capture-d’écran-2016-03-12-à-10_21_48-e1457773573569Klembord02Programma en data

Het totale programma, incl. 2 nachten in Kathmandu (aankomst en vertrek) en de reistijd van en naar Chitwan duurt totaal 9 dagen

Het 5-daagse ochtendprogramma van de Mindfulness retraite in Chitwan in Sapana village lodge start op 20 oktober en eindigt op 28 oktober 2017.

Max. aantal personen per programma: 10

Je slaapt de eerste en de laatste nacht in Kathmandu en wordt gehaald en gebracht van en naar je hotel en het vliegveld (mits je elders bent voor het programma start, dan word je daar vandaan gehaald). Het programma bestaat uit Mindfulness in de ochtend, samen de dag afsluiten in de avond en een Ayurvedische massage behoort tot de mogelijkheden.

Je kunt in Chitwan op de middagen diverse excursies boeken bij Sapana Village Lodge. Alle excursies in Chitwan zullen door de staf aldaar verzorgd worden, incl. eventuele trekking in Chepang Hills. Natuurlijk kan Sapana Village lodge je ook helpen bij samenstellen van excursies buiten Chitwan. Je boekt de vliegreis in dat geval zelf.

Kijk voor het hele programma, de kosten en de excursie mogelijkheden op de site van Sapana village lodge of van Nepal Benefiet Aalsmeer, waar je ook een verslag vindt van het mindfulness programma en mijn reis in 2016. Geef je op voor dit mindfulness programma per e-mail aan: sapanavillage@hotmail.com of stuur een mailtje aan mij: nepalbenefietaalsmeer@gmail.com . Ik kan je uiteraard ook van meer info voorzien.

 

Warme groet, graag tot ziens

Joke van der Zwaan

Nepal benefiet concerten Aalsmeer

www.nepalbenefiet.webs.com / https://www.facebook.com/nepalbenefietaalsmeer/

06-23861976

NL95INGB0005145518 tnv J.G. van der Zwaan, ovv Nepal projecten SVSI