Mindfulness workshop

Workshop mindfulness  door Joke en Marianne bij Yogaletta in The Beach

Zondag 3 september van 14.00 – 16.00 uur

in de studio YogAletta @ the Beach

YogAetta zet haar deuren open voor Mindfulness. In haar prachtige ruimte in de Beach wil Aletta van Oostveen, yogadocente en masseuse  haar centrum voor een breed publiek toegankelijk maken. Werken aan lichaam en geest, onder het motto: een happy , healthy, body, mind & life.  Aletta geeft les in verschillende vormen Yoga -&Pilates voor kinderen en volwassenen.  Tevens geeft zij Thaise yoga massage.

Mindfulness workshop

De workshop mindfulness wordt gegeven door Joke van der Zwaan, gecertificeerd mindfulnesstrainer  van Wings & Footprints en Marianne Buskermolen, psychosomaisch oefentherapeut  van Therapeutisch trainingscentrum Oosteinder, waar o.a. de trainingen Mindfulness gegeven worden.  Mindfulness is een term die je tegenwoordig overal tegenkomt. Joke is opgeleid volgens de traditionele methode die Jon Kabat Zinn al meer dan 30 jaar geleden ontwikkelde. Er wordt in een training gebruik gemaakt van diverse meditaties, yoga en/of mindful bewegen en cognitieve oefeningen.

Joke en Marianne:  ‘wij zijn telkens weer verwonderd over wat mindfulness bij mensen teweeg kan brengen. Natuurlijk is het geen wondermiddel, wel zijn er veel  positieve resultaten te zien bij mensen die een training  van 8 weken hebben gevolgd, zoals minder piekergedrag, meer concentratievermogen en meer rust. Mensen geven aan bewuster in het leven te staan, waardoor bewuster keuzes gemaakt kunnen worden. Je hoeft niet altijd wat te mankeren om baat te hebben bij Mindfulness ”.  Joke:’ mijn motto is:  een pad volgen van moeten naar ont-moeten. En dat is wat ik graag wil overdragen in een training mindfulness”.

Toch is het niet zo makkelijk om met woorden duidelijk te maken wat mindfulness is en hoe het werkt. De trainers van Wings and Footprints en TCO: ‘wij zijn dan ook blij dat Aletta van YogAletta ons uitnodigde om in haar prachtige centrum@the beach workshops te komen geven. We kunnen de mensen dan zelf laten ervaren wat Mindfulness voor hen kan betekenen. We gaan met elkaar praktische oefeningen doen en we zullen uitleg geven over mindfulness a.d.h. van een videopresentatie.  Het woord ‘Mindfulness’ betekent ‘aandacht’ , dus we zullen samen wat oefeningen doen om de aandacht te richten en zelf te kunnen ervaren hoe dit is.

wereldbol en handenAletta: ‘ik ben blij dat Joke en Marianne met mij willen samenwerken. Tenslotte  gaat het  ons allen om werken aan een happy, healthy, body, mind & life en om dit zo veel als we kunnen  te delen met elkaar.

Kosten workshop: 5 euro (komt ten goede aan een waterproject in Nepal). Locatie: Studio YogAletta in The beach, Oosteinderweg 247 a, Aalsmeer oost

Kijk voor de startdata en tarieven voor de 8-weekse trainingen in TCO op de pagina Agenda

Info en aanmelden  workshop en/of trainingen Mindfulness: www.wingsandfootprints.nl  / info@wingsandfootprints.nl :

Joke 06-23861976