Themadag 19 dec 2014

flyer LK-dag 19 december

Een volgende stap voor oud-LevensKunst-deelnemers (en introducés, die wel eens een familieopstelling willen meemaken)

Inmiddels zijn er in de loop der jaren heel wat mensen die de LevensKunsttraining hebben gedaan. Mannen en vrouwen die op zoek waren naar meer balans en vitaliteit.

Zij maakten stappen in hun persoonlijke ontwikkeling. Soms klein en subtiel, soms groot en levensveranderend. Zij werden in die verandering geen ‘ander mens’, maar vonden meer mogelijkheden om te accepteren wat onveranderbaar was en ontdekten wat van daaruit meer ontwikkeld en versterkt kon worden. De groep motiveerde elkaar om in actie te komen en hun doelstellingen met de werkelijkheid te verbinden.

Mooie stappen door inzicht in een familieopstelling

Familieopstellingen vormen een belangrijk onderdeel in de training en het inzicht dat mensen eruit meenemen maakt het voor velen mogelijk een belangrijke stap in hun ontwikkeling te maken. Wanneer we een half jaar na afronding een terugkomavond hebben met de groep, zijn we steeds weer onder de indruk van de ervaringen.

19 december: The next ‘stepping stone’

We horen ook hoe lastig het soms is om nieuwe patronen te laten inslijten en niet weer in het oude te vervallen. Daarnaast roept iedere stap in de ontwikkeling, de wens tot de volgende stap op. Daarom organiseren we een aantal dagen per jaar waarop we oud-LevensKunstdeelnemers uitnodigen om een volgende stap te komen maken. Zaterdag 19 december is de eerste van deze dagen. Er is ruimte voor ongeveer 3 tot 4 mensen om een thema voor een opstelling in te brengen, maar je kunt natuurlijk ook als representant weer veel meenemen. Samen leren en ervaren, want je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Mocht je iemand weten die geïnteresseerd is in familieopstellingen en deze dag graag mee zou willen maken, dan is hij of zij als jouw introducé van harte welkom. Zij kunnen gratis deelnemen aan deze dag.

Inschrijven

Wil je meedoen, schrijf je dan in. Stuur een mail naar info@tco-aalsmeer.nl.

Plaats: TCO Aalsmeer, Oosteinderweg 272, 1432 BC Aalsmeer

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur

Kosten: 50 euro per persoon (introducés gratis)

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, vragen we je zelf voor je lunch te zorgen.

www.tco-aalsmeer.nl                                                                      www.in-stappen.nl

 

Marianne Buskermolen en Lidwien van Wissen