Themadag 28 mei 2016

The next stepping stone

28 mei 2016 in TCO

Lieve LevensKunstenaars,

Inmiddels zijn er in de loop der jaren heel wat mensen die de LevensKunsttraining hebben gedaan. Mannen en vrouwen die op zoek waren naar meer balans en vitaliteit.

Van struikelblok naar stapsteen in de Levenskunst

elke bewuste stap is

Zij maakten stappen in hun persoonlijke ontwikkeling. Soms klein en subtiel, soms groot en levensveranderend. Zij werden in die verandering geen ‘ander mens’, maar vonden meer mogelijkheden om te accepteren wat onveranderbaar was en ontdekten wat van daaruit meer ontwikkeld en versterkt kon worden. De groep motiveerde elkaar om in actie te komen en dromen met de werkelijkheid te verbinden. 

The next ‘stepping stone’

Iedere stap in ontwikkeling roept ook de wens tot de volgende stap op. De ervaring leert ook hoe lastig het soms is om nieuwe patronen te laten inslijten en niet weer in het oude te vervallen.Daarom organiseren we een aantal themadagen per jaar waarop we oud-LevensKunstdeelnemers uitnodigen om een volgende stap te komen maken en mede-cursisten een stap verder te helpen.

Themadag over partnerrelaties

Onze eerste themadag op 19 december was een intensieve, bijzondere en leerzame dag. Centraal stond het thema: partnerrelaties. Ook in de LevensKunsttraining heeft dit thema vaak een belangrijke rol gespeeld. De lat ligt vaak hoog en 1 op de 3 relaties houdt in de huidige tijd geen stand. Op 28 mei besteden we daarom opnieuw aandacht aan dit thema in al zijn facetten. Wat beïnvloedt je relatie? Welke struikelblokken kom je hierin tegen? Wat helpt je om de liefde in de relatie (weer) te laten stromen?Ïedereen als je vriend zien

Naast theoretische kennis, bieden we je ruimte voor vragen en de mogelijkheid voor het inbrengen van een thema voor een opstelling. Een opstelling kan je meer inzicht geven in jouw persoonlijk stuk in relatie tot je partner en de mogelijkheid vergroten tot een belangrijke ontwikkelingsstap. Heb je geen relatie? Ook dan kan deze dag interessant voor je zijn en je antwoord geven op vragen.

Op deze dag is er ruimte voor ongeveer 4 mensen om een thema voor een opstelling in te brengen, maar je kunt natuurlijk ook als representant weer veel meenemen. Samen leren en ervaren, want je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.   Inschrijven Jullie zijn allen weer van harte uitgenodigd deel te nemen. Misschien een mooie gelegenheid je medecursisten uit jouw training weer te ontmoeten of juist contact te maken met nieuwe mensen. Ontdek wat deze dag je weer kan brengen en voel je welkom. Wil je meedoen, stuur een mail naar info@tco-aalsmeer.nl. en schrijf je in.
Datum:            28 mei van 10.00 tot 16.00 uur

Kosten:           € 50,- p.p., graag eigen lunch meenemen

Locatie:           TCO, Oosteinderweg 272 Aalsmeer