78356954-C558-4EEE-94F0-1D4E36E722F6_4_5005_c

Programma TCO voorjaar 2022

agenda

- 'IK ZOU WEL EENS WAAR KUNNEN ZIJN' -

zondagmiddag 27 maart:

Systemisch werktheater try-out


Liedjes, gedichten en sketches over het leven, DE waarheid en JOUW waarheid. Over schuld en onschuld, macht en onmacht, vallen en opstaan, confronterende spiegels en levenslessen, creatiekracht en je eigen pad, kortom.....over worden wie je bent!

Lidwien over de voorstelling:
‘Door de lockdowns en al het geannuleerde werk, had ik lekker veel tijd om aan onze nieuwe voorstelling te werken. Dat dacht ik tenminste, maar zo werkt het niet voor mij. Ik miste de mensen die me inspireren en die liedjes, sketches en gedichten in mij naar boven halen. Cursisten, cliënten, collega’s. Als ik werk, dan stroomt mijn creativiteit en vertrouw ik op mijn intuïtie. Hebben we het in de training over de boodschappen van thuis die je met de paplepel hebt ingegoten gekregen, dan kan er daarna zomaar een lied uitrollen. Daarbij komt dat we geen perfecte voorstelling willen maken, maar mensen willen raken en het willen hebben over het leven. Over de struikelblokken die wij daarin tegenkomen en hoe je daar mogelijk stapstenen van kunt maken. Die ‘perfectie’ kan trouwens vaak één van de grootste struikelblokken in iemands leven zijn. Wanneer is het goed genoeg???
‘Droog’ oefenen als een voorstelling in grote lijnen klaar is, dat werkt ook niet voor mij. Praten in een lege ruimte, zonder reactie van het publiek voelt een beetje als het huiswerk leren van vroeger. Met Kai von Rosenberg, muzikant, collega en ‘partner in crime’, heb ik veel plezier in het ontwikkelingsproces en het spelen. Dat is leuk en het wordt tijd om weer naar buiten te keren.
Nu we weer mogen, hebben we dan ook vreselijk veel zin in onze ‘try-out’ in maart. En heel fijn: op de prachtige plek waar Marianne, Jessica en ik ook onze training geven: Lavida Aalsmeer’.Net als de eerdere voorstelling 'WIJS' laat ook deze voorstelling van het Systemisch werktheater weer op toegankelijke wijze, universele levensthema's aan bod komen. Heb je bij ons de training gedaan, dan heb je misschien ervaren dat het lastig is om uit te leggen aan anderen waar het nu precies over gaat of wat je daarin hebt geleerd. Deze voorstelling is dan een prachtige kans om ouders, kinderen, partners, vrienden, collega’s of cliënten op een toegankelijke manier te laten ervaren waar onze trainingen en Systemisch Werken nu eigenlijk over gaan.

Vooraf koffie of thee met wat lekkers, dan een uurtje theater met een lach en misschien ook wel een traan en tot slot een gezellig bijpraatuurtje met een hapje en drankje. Een mooie zondagmiddaginvulling?!

Wil je bij deze try-out zijn, geef je dan snel op, uiterlijk voor 10 maart. De ruimte en dus het aantal bezoekers is beperkt.

De middag duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur
Kosten: € 20,-
Neem je een introducé mee, dan betaalt deze slechts € 10,-
Locatie: Praktijk Lavida-Aalsmeer, Oosteinderweg 59 ws, 1432 AD Aalsmeer
Aanmelden: info@tco-aalsmeer.nl of tel: 0623545717
cab888e2-2696-489a-9aa7-2992111d2714

- MIJN EIGEN WIJSHEID: CHAKRA'S -

vrijdag 22 t/m zondag 24 april, vrijdag 13 mei

Albert Einstein:
‘Alles is energie’ en ‘Dat wat wij materie noemen, is in feite energie waarvan de trilling is verlaagd, opdat deze waarneembaar wordt voor de zintuigen’.

Wijze woorden van een wijs en ontwikkeld man, maar wat betekent dat nu en wat kunnen we ermee?
Als alles energie is, hoe kun je dan invloed uitoefenen op de stroom van deze energie of deze in beweging brengen waar het is vastgezet?

Na de vervolgtrainingen 'Een bezield leven', 'Vergeving' en 'Levenslessen', bieden we dit voorjaar een nieuw onderwerp dat van grote invloed is op je leven en welzijn.
In deze training gebruiken we de Chakra’s als insteek om te kijken naar hoe het leven in en door jou weer kan gaan stromen. Chakra's zijn belangrijke energiecentra in je lijf. Het woord betekent letterlijk 'wiel'. Om je in balans, gezond en vitaal te kunnen voelen, is het belangrijk dat de 7 wielen van energie vrijuit kunnen stromen in het lichaam. Voel je een brok in je keel of angst om je te uiten, dan zal dat een onbalans in het keelchakra geven. Heb je weinig zelfvertrouwen of het gevoel er alleen voor te staan, zal je basischakra uit balans zijn. Wat is helpend voor jou om weer balans te vinden?
Ook in deze Eigen Wijsheid Training gebruiken we weer de opstellingen als inzichtgevend en helend instrument.

Heb je de Levenskunst gedaan of iets anders op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, dan ben je van harte welkom in deze training.

De trainingsdagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur
Kosten: Particulier € 575,-
Zakelijk € 850,- (betaling door werkgever)
Inclusief lunch, koffie/thee en een energetische massage door Jessica Buskermolen.
Locatie: Praktijk Lavida-Aalsmeer, Oosteinderweg 59 ws, 1432 AD Aalsmeer
Aanmelden: info@tco-aalsmeer.nl of tel: 0623545717

34CA2B85-E718-4A48-ACB9-E777C717E59A_1_201_a

- MIJN EIGEN WIJSHEID: EEN BEZIELD LEVEN -

vrijdag 20 t/m zondag 22 mei, vrijdag 8 juli

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd', 'Met je ziel onder je arm lopen', Iets met hart en ziel doen'. Zomaar een paar gezegden uit ons dagelijks taalgebruik. Maar wat is het eigenlijk, de ziel? En authenticiteit? Nog zo'n begrip. Wat is dat? En wie ben je dan als je authentiek bent?

Als je ziel en authenticiteit kunt zien als jouw innerlijk kompas, jouw diepe 'weten', dan zou je jezelf op beslissende momenten af kunnen vragen: word ik nu gestuurd vanuit mijn innerlijk kompas, of vanuit de overtuigingen, normen, waarden en wijsheden die ik uit mijn jeugd heb meegekregen? En als het laatste het geval is: Kan ik me hier vanuit mijn vrije, bewuste keuze nog mee verbinden? Helpt het mij te zijn wie ik werkelijk ben en het leven te leiden zoals dat bij mij past? Of wordt het tijd om het anders te gaan doen? (Familie)opstellingen helpen je hier onderscheid in te maken, te gaan voelen en los te laten wie je NIET bent en je meer te verbinden met wie je WEL bent. Het helpt je eigen wijsheid weer te ontdekken en je levensenergie weer te laten stromen.

Heb je de Levenskunst gedaan of iets anders op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, dan is dit mogelijk een prachtige vervolgtraining voor jou.

De trainingsdagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur
Kosten: Particulier € 575,-
Zakelijk € 850,- (betaling door werkgever)
Inclusief lunch, koffie/thee en een energetische massage door Jessica Buskermolen.
Locatie: Praktijk Lavida-Aalsmeer, Oosteinderweg 59 ws, 1432 AD Aalsmeer
Aanmelden: info@tco-aalsmeer.nl of tel: 0623545717

ziel
Schermafbeelding 2020-08-29 om 16.12.38

Lavida Aalsmeer

Massage en energetische coaching

www.lavida-aalsmeer.nl

Lichaam, geest en ziel zijn voortdurend in wisselwerking met elkaar. Gezond zijn en blijven vraagt om een continue balans. Met een energetisch coach consult of - massage kan Jessica je vanuit gevoel en afgestemd op jouw hulpvraag, ondersteunen en begeleiden naar jouw persoonlijke groei en balans. Vaak vraagt dit om verandering. Leren voelen en luisteren naar wat jouw lichaam, hart en ziel je te vertellen hebben. Inzicht kan leiden tot bewustwording, acceptatie en uiteindelijk tot loslaten.

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul
35002ef8-c22b-47e1-8c7c-03f0a67abda1