78356954-C558-4EEE-94F0-1D4E36E722F6_4_5005_c
relatie

'LOVE'

Dat is de titel van het kunstwerk van de Oekraïense kunstenaar Alexander Milov. Het laat twee kinderen zien die gevangen zitten in een volwassen frame. Milov beschrijft zijn werk als de symboliek van conflicten: tussen man en vrouw, tussen de menselijke natuur en het innerlijk ego. De innerlijke ik wordt gesymboliseerd in de kinderen die handen vasthouden, door de omheining heen.

Misschien heb je dit beeld in de afgelopen weken wel voorbij zien komen in de media, in relatie tot de oorlog die nu speelt. Het is ook een krachtig beeld dat staat voor een interne strijd die wij vaak voeren in onszelf. Een te groot en beschadigd egodeel dat ons zo kan scheiden terwijl er een grote behoefte is aan liefde en verbinding.
Alexander Milov: 'we komen op deze wereld en wensen alleen maar verbinding en liefde, maar de maatschappij transformeert ons, waardoor we niet in staat zijn relaties aan te gaan op de serene en vanzelfsprekende manier van onze kindertijd'.

Wat heeft ons als kinderen bewogen? Wat zijn onze authentieke waarden? En hoe kunnen we deze weer tot leven brengen in onszelf?
Grote vragen en we hopen met onze activiteiten en trainingen een bijdrage te kunnen leveren in de mogelijkheden die mensen in zichzelf vinden om zich te verbinden met zichzelf en met anderen en in liefde en harmonie met zichzelf en anderen te kunnen leven.

Met liefdevolle groet,
Marianne, Lidwien en Jessica

Programma TCO

agenda

Vrijdag 20 t/m 22 mei en vrijdag 8 juli

Mijn Eigen Wijsheidtraining: Chakra's

Vrijdagavond 1 juli

Reprise Systemisch Werktheater: 'Ik zou wel eens waar kunnen zijn'

34CA2B85-E718-4A48-ACB9-E777C717E59A_1_201_a

MIJN EIGEN WIJSHEID: CHAKRA'S verplaatst naar

vrijdag 20 t/m zondag 22 mei, vrijdag 8 juli

  • Wil je op een inspirerende manier meer ontdekken over jouw energiestroom?
  • Ervaar je tekort aan energie of lijkt het zich ergens in je lijf op te hopen?
  • Wil je met behulp van (familie)opstellingen ontdekken hoe je de doorstroming weer op gang kunt brengen en meer balans kunt ervaren?
Kortom: WIL JE ZICHT KRIJGEN OP WAAR HET BIJ JOU OM DRAAIT?

'Alles is energie', zei Albert Einstein, 'en dat wat wij materie noemen, is in feite energie waarvan de trilling is verlaagd, opdat deze waarneembaar wordt voor de zintuigen'.
De chakra’s zijn de centra van ons energetische systeem. Het woord Chakra betekent letterlijk 'wiel'. Om je in balans en gezond en vitaal te kunnen voelen, is het belangrijk dat de 7 wielen van energie vrijuit kunnen draaien en stromen in het lichaam. Is dat niet het geval, dan leidt dat op den duur altijd tot klachten.

Voel je dat je vrijuit kunt spreken of ken je de angst om te uiten wat je werkelijk voelt of denkt? Dat laatste heeft vaak zijn oorsprong in het familiesysteem of de cultuur waarin je bent opgegroeid en brengt een onbalans in het keelchakra.
Heb je weinig zelfvertrouwen of het gevoel er alleen voor te staan, dan zal je basischakra uit balans zijn.
Geef je liefde en zorg vooral aan de ander en vergeet je daarin jezelf, dan zal de balans in het hartchakra verstoord raken.

In onze jarenlange ervaring in het Systemisch werk, zien we in de opstellingen hoe de (familie)thema’s in relatie staan met de Chakra’s. In deze Eigen Wijsheidtraining nemen we de Chakra’s als ingang om zicht te krijgen op mogelijke oorzaken van gestagneerde energie en onbalans. Met behulp van de opstellingen onderzoeken we hoe de energie weer kan stromen en waar heling plaats kan vinden. De kennis van de chakra’s kan je helpen om voortgang te geven aan wat je uit de opstellingen meeneemt. Daarnaast zullen meditaties en oefeningen je helpen om je chakrasysteem te ondersteunen.

Heb je de Levenskunst gedaan of iets anders op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, dan ben je van harte welkom in deze training.

De trainingsdagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur
Trainers: Marianne Buskermolen, Jessica Buskermolen en Lidwien van den Broek
Kosten: Particulier € 575,-
Zakelijk € 850,- (betaling door werkgever)
Inclusief lunch, koffie/thee en een energetische massage door Jessica Buskermolen.
Locatie: Praktijk Lavida-Aalsmeer, Oosteinderweg 59 ws, 1432 AD Aalsmeer
Aanmelden: info@tco-aalsmeer.nl of tel: 0623545717

Vrijdagavond 1 juli

'Ik zou wel eens waar kunnen zijn'

27 maart, een heerlijke, zonnige zondagmiddag. Lidwien van den Broek en Kai von Rosenberg speelden de try-out van hun tweede voorstelling voor een fantastisch publiek in praktijk Lavida. Een uitverkochte zaal. Hoe gaaf is dat? Er was plezier en lichtheid én ontroering en diepgang. En tot slot was er voor (oud)cursisten, familie, vrienden en belangstellen, de mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten met een feestelijk glaasje prosecco.

Natuurlijk gaan we dit nog eens herhalen en wel op vrijdagavond 1 juli.
Inloop vanaf 19.30 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur.
Kosten voor deze avond zijn 20 euro p.p., contant te betalen aan de zaal
Geef je op per mail: info@in-stappen.nl, dan krijg je van ons verdere informatie.

Wil je ons boeken, dan vind je onderstaand een flyer met de algemene informatie van het Systemisch werktheater. En heb je behoefte aan meer info, neem dan contact met ons op.
188C235C-FE5D-4E43-9283-499A3719E875
Schermafbeelding 2020-08-29 om 16.12.38

Lavida Aalsmeer

Massage en energetische coaching

www.lavida-aalsmeer.nl

Lichaam, geest en ziel zijn voortdurend in wisselwerking met elkaar. Gezond zijn en blijven vraagt om een continue balans. Met een energetisch coach consult of - massage kan Jessica je vanuit gevoel en afgestemd op jouw hulpvraag, ondersteunen en begeleiden naar jouw persoonlijke groei en balans. Vaak vraagt dit om verandering. Leren voelen en luisteren naar wat jouw lichaam, hart en ziel je te vertellen hebben. Inzicht kan leiden tot bewustwording, acceptatie en uiteindelijk tot loslaten.

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul
35002ef8-c22b-47e1-8c7c-03f0a67abda1