TCO-aalsmeer-logo

NIEUW:

Mens durf te leven!!!

(familie)Opstellingen

op vrijdag 13 maart!

Wende
In onze trainingen Levenskunst en Mijn Eigen Wijsheid nemen (familie)opstellingen een belangrijke plek in. Persoonlijke ontwikkeling is een doorlopend proces. Ook later is er soms weer behoefte aan een opstelling om helderheid te krijgen in thema’s die op dat moment in iemands leven spelen. Daarom organiseren we een opstellingendag voor (oud)cursisten en andere belangstellenden.

Velen van ons kunnen goed overleven. Ervaringen hebben ons sterk en strijdbaar gemaakt en noodzakelijke overlevingsstrategieen doen ontwikkelen. Ze hebben er ook toe geleid dat we het risico van afwijzing vermijden, veilig aan de zijlijn van het leven blijven staan en een deel van onze potentie onbenut laten. Welk thema er ook speelt in je leven, de helderheid en heling die een opstelling kan brengen, zal altijd bijdragen aan je mogelijkheden om van overleven veel meer écht te gaan leven, de moed te hebben om in te stappen en te ontdekken en te laten zien wie we werkelijk zijn.
Te durven LEVEN!

Wil je een thema inbrengen, representant zijn in de opstellingen van anderen of alleen maar deelnemen als toeschouwer en kennismaken met de kracht van dit werk, dan ben je van harte welkom.

Opgeven: Stuur een mail naar: info@tco-aalsmeer.nl
Kosten: Wil je zelf een thema inbrengen: € 85,-
Wil je deelnemen als representant/ toeschouwer: € 60,-
Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plekken is beperkt.
13B59B70-5CBC-475F-8DAE-810ACA17F630_1_201_a

Proost! 12 1/2 jaar LevensKunst

Het werd een zeer geslaagd jubileumfeestje op 31 januari in het Cultuurpunt Aalsmeer in de Oude Veiling. Een gave plek waar Thomas Visser zorgde voor een gastvrij onthaal en de mensen van het restaurant voor verse koffie bij de start.

Wat was het leuk om (oud)cursisten weer te zien en te spreken. Velen hadden hun partner, zoon of dochter, vriend, vriendin of collega meegenomen. Twee van onze oud-cursisten namen zelfs bijna hun hele gezin van herkomst mee.

In een korte beeldpresentatie van de afgelopen 12 1/2 jaar Levenskunst, waren er behalve van de training aan de Oosteinderweg, ook foto’s van onze trainingen op andere locaties te zien. Eén op Texel en twee in de Jalonvallei in Spanje waar we samen met Joke van der Zwaan een combinatie met Mindfulness aanboden. Weken om nooit meer te vergeten. En we gaan ervan uit dat het net zo zal zijn met onze nieuwste locatie in Grootschermer waar we in mei naartoe gaan.

En dan begint de huiskamer-theatervoorstelling Wijs. Een lach en een traan in het publiek. Voor velen een herkenbaar verhaal over liefde en loyaliteit in families. Over de invloed van wat we in onze opvoeding meekrijgen en over hoe struikelblokken, stapstenen werden.

Dan is het tijd voor het uitbrengen van een toast op ons jubileum, op het leven en de kunst om het te leven. Er volgt een gezellig uurtje vol leuke gesprekken en ontmoetingen. We nemen met plezier felicitaties en complimenten in ontvangst en nemen vol dankbaarheid afscheid van onze gasten. Als iedereen weg is genieten we samen nog even van na van de avond, van onze al zo lang durende vriendschap en van het prachtige professionele werk dat we ook al weer zo’n lange tijd samen mogen doen. Veel om dankbaar voor te zijn en van te genieten.

- Reprise WIJS op 6 maart -

Vanwege de grote belangstelling vieren we ons feestje gewoon nog een keer op vrijdagavond 6 maart. Wil je het met ons meevieren.....
Meld je aan via info@tco-aalsmeer.nl en maak €17,50 p.p. over op
NL81RABO 0300139586, t.n.v. M.P. Buskermolen-Blauwhoff, ov.v. Wijs
Je ontvangt in reactie op je mail en betaling een toegangsnummer

De inloop is vanaf 19.30 uur, de start van het programma om 20.00 uur.
Parkeren kun je gratis op het Raadhuisplein.
Wij vinden het leuk je weer te ontmoeten,
Marianne en Lidwien
IMG_5453
A6C93111-9A62-45EE-A45A-4BF35DB4B373
b15e5275-93f3-4bc5-99ab-e5c675f22187

Voor de last-minute beslissers:

Nog twee plekjes vrij in de Levenskunsttraining

die start op vrijdag 28 februari

Training Mijn eigen wijsheid

25 - 29 mei 2020

Een 4-daagse persoonlijke ontwikkelingsreis met een krachtig combinatieprogramma van (Familie)opstellingen, NLP, Schaduwwerk en Relaxercise (meditatie, visualisatie, lichaams- en ademoefeningen)

Wat is wijsheid? De overtuigingen, normen en waarden die je vanuit je jeugd meekrijgt? De wijze lessen van school, godsdienst, cultuur en maatschappij?
Door aanpassing en liefde en loyaliteit voor het (familie)systeem, raakt onze eigen wijsheid bedekt.

In deze training leer je hoe je vanuit alle meegenomen wijsheid, je eigen-wijsheid weer kan ontdekken en kan leven. Je versterkt je verbinding met de spirituele wijsheid van de bron die ten diepste in ieder van ons aanwezig is. Oude, niet meer effectieve patronen maken plaats voor nieuwe, die het proces van plek innemen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen en ondersteunen.

We verblijven in een stolpboerderij in Grootschermer met luxe gastenkamers en prachtige vergezichten op de Eilandspolder. Er is een sfeervolle werkruimte binnen en bij mooi weer kunnen we ook buiten werken. Een topteam van trainers en koks, zullen op deze bijzondere persoonlijke ontwikkelingsreis, zorgen voor heerlijke, gezonde ‘voeding’ in alle opzichten.

Kosten training: € 425,-
Overnachting op basis van 2-persoonskamer en arrangementskosten (4 x ontbijt, lunch en diner, koffie/thee, lekkers) €75 euro p.p.p.d € 300,-
Totaal: € 725,-

Voor meer info:
Marianne Buskermolen: www.tco-aalsmeer.nl 0623545717
Lidwien van den Broek: www.in-stappen.nl 0624258620
Schrijf je zo snel mogelijk in (inschrijving loopt tot uiterlijk 25 maart!!!)
door een mail te sturen naar info@tco-aalsmeer.nl
A79F4FF4-BF5E-41D4-8330-386B83E465D6_4_5005_c
F29A24CA-3011-4928-9D22-A3A8805D6029_4_5005_c
A6AA4700-1965-41DC-86A8-4ABA89D39B15_4_5005_c

Mindfulness - Wings & Footprints

Informatie over de Mindfulness trainingen en workshops van Joke van der Zwaan kan je lezen op haar website: Wings & Footprints.
Alle data voor het hele jaar vind je in de agenda van W&F

Dagblad Trouw: Wat maakt familieopstellingen zo populair:

‘Familieopstellingen’ zijn geliefd bij therapeuten en coaches. Journalist Robin van Wechem was nieuwsgierig en deed mee aan zo’n opstelling, waarbij andere cursisten haar familieleden speelden. Wat maakt deze methode, waar ook veel kritiek op is, zo populair?
tco
Edit this to insert text.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen klik op onderstaande link
Uitschrijven | Beheer abonnement