Coaching

Bij coaching komt een ontwikkelingsproces op gang, waardoor je anders met belemmeringen omgaat. Wat een blokkade was kan dan weer in beweging komen. Misschien zijn er oude pijnplekken en patronen die aandacht nodig hebben. Je vindt op deze route jouw eigen richting en je volgende concrete stap om verder te groeien. Het helpt je het stuur weer in handen te nemen, te kiezen voor wat waardevol is in jouw leven, en zo meer uitdrukking te geven aan wie je echt bent!

Kosten individuele coaching:  €60,-  duur sessie  45 minuten

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar

Relatie- coaching

Problemen in je relatie hebben invloed op je welzijn en geluk en werpen een schaduw op je dagelijks functioneren. Daar waar mensen steeds eerder een coach opzoeken als ze dreigen vast te lopen op het persoonlijke vlak, geldt dat nog lang niet altijd voor hun relatie. In deze tijd waarin mensen vaak hoge verwachtingen hebben van hun relatie en het alles behalve vanzelfsprekend is dat relaties standhouden, heeft relatiecoaching veel te bieden.

Iedereen kent de periodes waarin je elkaar niet zo goed kunt vinden. Je merkt dat de communicatie minder vrij en open is, of dat je elkaar met de beste wil van de wereld niet kunt begrijpen. Er tekenen zich herhalende patronen af waardoor je je belemmerd of misschien zelfs wel gevangen voelt. Je ziet en hoort jezelf reageren op een manier die je eigenlijk niet wilt. Je relatie is een spiegel van de ontwikkeling die jij en je partner doormaken in jullie leven. Soms gaan jullie beiden gelijk op en sluit het gemakkelijk aan, maar soms verlies je elkaar uit het oog en ontstaat er een kloof. Juist wanneer jullie er zelf niet meer uitkomen, kan Marianne Buskermolen helderheid brengen en handvatten geven waardoor de communicatie weer op gang komt, en de liefde weer kan stromen.

Kosten relatie-coaching €120,- duur 90 minuten

Meer info over Marianne en haar behandelingsmethoden kun je vinden bij info over Marianne Buskermolen